Kissa osaa avata herkkulaatikon – esittelee ylpeänä taitojaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levisi aiemmin hauska video, jossa nähtiin miten koira avasi koiranruokapurkin, jonka piti nimenomaan estää koiran pääseminen omaan ruokaansa käsiksi. Nyt videolla nähdään kissa, joka on myös huomannut miten herkkuihin pääsee käsiksi.

Videolla nähdään miten nokkelasti kissa osaa avata laatikon, jonka sisällä kissa tietää olevan sen omia herkkuja. Kissa on ilmeisesti huomannut omistajan esimerkistä, että laatikko avautuu näppärästi kun sen yläreunasta ottaa kiinni ja vetää ulos päin.

Kissan omistaja on kuvannut lemmikistään hauskan YouTube-videon, jossa kissa esittelee taitojaan. Kissa avaa laatikon helposti ja katsoo omistajaansa suoraan silmiin ikään kuin merkiksi siitä, että nyt on omistajan vuoro palkita kissa laatikon antimilla.