Michael Cera ryhtyi poptähdeksi – suosikkinäyttelijä julkaisi musiikkia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Michael Cera tunnetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa kuten Superbad ja Juno. Mies harrastaa kuitenkin tekee myös electropop-musiikkia, jota hän on julkaissut kaikessa hiljaisuudessa verkossa.

Michael Cera julkaisi taannoin tuoreen Best I Can -kappaleen, jolla vierailee laulaja-lauluntekijä Sharon Van Etten. Tähden Bandcamp-sivulla on kuunneltavissa myös hänen vuonna 2014 julkaisemansa True That -albumi.

Cera on myös soittanut bassoa indierockyhtye Mister Heavenlyn riveissä. Hänen soittoaan on myös kuultu elokuvissa Juno, Scott Pilgrim vs. The World ja Nick & Norah – loputon soittolista.

Hollywood-tähti oli taannoin mukana Twin Peaks -sarjan uusissa jaksoissa, minkä lisäksi hän esitti Robinia Lego Batman -elokuvassa. Seuraavaksi Cera nähdään valkokankaalla elokuvissa Molly’s Game ja Captain Dad.