Mies huijasi naisilta 40 000 euroa Tinderissä – valehteli syöpähoidoista

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Brandon Kiehm joutuu vankilaan huijattuaan Tinderissä tapaamiltaan naisilta yhteensä 41.600 euroa. Mies oli valehdellut hyväuskoisille neitokaisille, että hänen sukulaisensa sairasti syöpää ja tarvitsi rahaa hoitokulujen kustantamiseen. Naiset olivat lompakko levällään.

Sääntö numero yksi: Älä anna koskaan rahaa ventovieraalle ihmiselle. Sääntö numero kaksi: Älä anna koskaan rahaa ainakaan netissä tapaamallesi ventovieraalle ihmiselle. On suorastaan uskomatonta, kuinka Brandon Kiehm -niminen mies onnistui huijaamaan Tinder-deiteiltä jättisummia riihikuivaa valetarinoiden avulla.

Tinder-huijari oli uskotellut naisille, että hänen sisarensa tarvitsi kipeästi syöpähoitoja, mutta mies hävitti pankkitunnuksensa kadonneen rahapussin mukana. Toisella kertaa hän sepitti, että sairastunut olikin oma äiti. Nyt hän joutuu korvaamaan saamansa summat naisille, ja viettää seuraavat vuodet vankilan kaltereiden sisäpuolella, syyttäjä raportoi.