Näin Taylor Kitsch laihdutti rooliaan varten: ”Se oli kamalaa!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias Kanadasta kotoisin oleva näyttelijä ja malli Taylor Kitsch on monille tunnettu muun muassa X-Men Origins: Wolverine -elokuvasta. Nyt mies oli vieraana Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa ja kertoi miten vaikeaa laihduttaminen uutta roolia varten oli.

Taylor Kitschin piti laihduttaa uutta Waco-nimisen elokuvan rooliaan varten. Laihduttaminen ei ollut helppoa, koska mies oli jo valmiiksi normaalipainoinen. Äärimmäisellä dieetillä Kitsch onnistui kuitenkin laihduttamaan noin 13,5 kiloa neljän kuukauden aikana.

Taylor Kitsch kertoi, että laihduttaminen oli ollut todella epämukavaa. Mies sai syödä 500 kilokaloria sisältävän aamiaisen, minkä jälkeen lounas koostui lähinnä kasviksista. Illalliseksi mies sai syödä kanalientä, minkä jälkeen hänen tuli käydä vielä juoksulenkillä. Tällä hetkellä näyttelijä on todella onnellinen siitä, että hän saa syödä mitä tahansa.