Nainen paljasti karun tuloksen – näin paljon raskaus vie hiuksia

Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Christina Kreitel toimii stylistinä ja kampaajana omistamassaan Intrepid Studio Salon -nimisessä kampaamossa. Nainen on joutunut näkemään työssään monenlaisia hiuksiin liittyviä tapauksia, mutta nyt hän on julkaissut Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään miten eräs kampaajan asiakas kärsii tällä hetkellä hiustenlähdöstä.

Christina Kreitel on pienen poikavauvan äiti. Kuten kaikki naiset tietävät, raskauden jälkeen naiselta lähtee erityisen paljon hiuksia koska estrogeenihormonin määrä laskee huomattavan paljon. Kreitel joutuu itsekin painimaan raskauden jälkeisen hiustenlähdön kanssa ja esittelee videolla, miltä se käytännössä näyttää.

Videolla nähdään miten kampaaja poistaa asiakkaansa hiuksista pesun aikana irronneita hiuksia. Kun asiakkaan hiukset on pesty, irtohiuksia on jäänyt todella paljon hiuksiin kiinni. Videolla kampaaja vetää latvaan kiinni jääneitä irronneita hiuksia, joita on todella iso määrä.