Orava varasteli joulusuklaita – liikakilot kertyivät vyötärölle!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michele Boudreaux on jättänyt postin jakajia varten ulos joulun hengessä erilaisia herkkuja ja lahjoja, joita jakajat voivat aina ovella käydessään napata mukaansa. Herkkukulhojen sisältö on aina viikon kuluessa vähentynyt, mutta niistä kaikki ei ole kuitenkaan päätynyt postin jakajien taskuihin.

Michele oli huomannut eräänä päivänä, että pihan lähellä sijaitsevassa puussa asusteleva orava oli alkanut käymään herkkukipoilla myös. Kun orava tuli jälleen varkaisiin, nainen päätti alkaa kuvaamaan pienen jyrsijän puuhasteluja videolle. Kävi ilmi, että oravalle kelpasi kaikki aina makeisista huulirasvoihin saakka.

Michele ei pelotellut oravaa pois vaan antoi sen varastaa pihalle asetetusta laatikosta makeisia ja suklaata. Ilmeisesti niistä melko moni onkin lähipäivien aikana jo päätynyt oravan omaan vatsaan sillä se oli selkeästi tavallista pulskempi oravayksilö.