Popvuosi 2017 tiivistettiin yhteen videoon – montako näistä muistat?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosi 2017 kirjoitetaan historiankirjoihin vuotena, jolloin seksuaalinen häirintä ja sen yleisyys nousi päivänvaloon, Yhdysvaltojen uusi presidentti Donald Trump aloitti työtehtävänsä ja Britannian prinssi Harry virallisti suhteensa Meghan Markleen.

Vuoden aikana on tapahtunut paljon muutakin, mikä käy selville Beutler Ink -nimisen yrityksen julkaisemasta kuvakollaasista. Yhteen kuvaan on mahdutettu järisyttävä joukko vuoden 2017 tapahtumia länsimaisessa viihdemaailmassa. Kuvassa on korujen seassa kylpevä Taylor Swift, raskaana oleva Beyonce, kohuun joutunut Toblerone sekä suuri joukko supertähtiä.

Tänä vuonna on myös saatettu haudan lepoon tunnettuja nimiä. Vaikka juliste kuvastaa lähinnä Yhdysvaltojen vuotta, on siitä havaittavissa monta globaalia viihdemaailman tapahtumaa ja ilmiötä, kuten Fidget Spinnereitä ja elokuussa tapahtunut auringonpimennys. Suurikokoisempaa kuvaa pääset tarkastelemaan täältä.