Ranskanbulldoggin pentu keksi uuden taidon – riemulla ei ole rajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ranskanbulldoggit ovat hassuja veijareita, jotka keksivät aina hauskaa puuhaa itselleen. Nyt sosiaalisessa mediassa ihastuttavat BamBam ja Mochi Kim -nimiset ranskanbulldoggin pennut, jotka ovat todella suloinen parivaljakko yhdessä.

BamBamilla ja Mochi Kimillä on vain kuukausia ikäeroa, minkä vuoksi ne tekevätkin aina kaiken yhdessä. Nyt BamBam esittelee huvittavalla Instagram-videollaan hienoa uutta taitoaan, jonka hän on juuri oppinut.

Suloisella videolla nähdään miten ranskanbulldoggin pentu viihdyttää itseään lattialla. Pentu on oppinut kierähtämään maassa selkänsä kautta ympäri. Nyt pentu ei ole saada tarpeekseen uudesta taidostaan vaan pyörii kerta toisensa jälkeen selän kautta ympäri omistajan kuvatessa hellyttävää videota.

one of my favorite videos of baby B! 😍😘😂☺️

A post shared by BamBam & Mochi Kim ™ (@thekimfrenchies) on

front view! ☺️

A post shared by BamBam & Mochi Kim ™ (@thekimfrenchies) on

nap time! M always makes sure B is next to him! 😍😘🐾

A post shared by BamBam & Mochi Kim ™ (@thekimfrenchies) on