Tyrmäävä bikinivartalo! Raven Lyn on tulikuuma mallitulokas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehden perinteisessä uimapukunumerossa tehdään mallimarkkinoille vuosittain uusia supermalleja, sillä lehden sivuille pääseminen on jopa malleille harvinaislaatuinen kunnia. Kanteen pääsy onkin sitten jo varma lippu supertähteyteen. Tuorein lehden malli on Raven Lyn.

Nyt Raven Lyn nähdään poseeraamassa Sports Illustratedin seuraavan uimapukunumeron kuvauksissa Miami Beachilla sijaitsevan W-hotellin rannalla. Upeavartaloinen Lyn keikisteli kameran edessä niukoissa mustissa bikineissä.

Raven Lyn on Minneapolisista kotoisin oleva mallitulokas, joka kiinnitettiin äskettäin Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron malliksi. Vuoden 2018 alkupuolella julkaistava lehti on tekemässä hänestä supermallia, joka tulee olemaan ensi vuonna kovasti otsikoissa ja paparazzien tähtäimissä. Aiemmin Raven Lyn on saanut suuren suosion Instagramissa ja tehnyt yhteistyötä muun muassa Pharrell Williamsin, The Weekendin ja Zayn Malikin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash