Valtava lemmikkilisko ihastuttaa – vaatii hellyyttä ihmisiltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet perheet ottavat lemmikikseen koiran tai kissan mikäli haluavat lemmikistä seurallisen perheenjäsenen, jota voi rapsutella ja ottaa syliin. Eräs perhe otti lemmikiksi liskon, josta kuitenkin kuoriutui aivan samanlainen lemmikki kuin koirasta.

The Dodo -kanava esittelee videollaan MacGyver-nimisen ison liskon. Lisko oli aluksi aivan tavallinen pieni lisko, mutta vuosien saatossa siitä on kasvanut todella suuri jättilisko. MacGyver painaa yli yhdeksän kiloa, mikä onkin varmasti suuri syy siihen, että sitä ei pidetä terraariossa vaan se kulkee asunnossa vapaana.

Lisko nauttii omistajansa halaamisesta, pussaamisesta, vieressä nukkumisesta ja yhteisistä kylpyhetkistä. Liskolla on myös oma MacGyver the Lizard -niminen YouTube-kanava, josta liskon jokapäiväisiä seikkailuja pystyy seuraamaan.