Draamaa välttävät naiset eivät nillitä turhasta – tässä esimerkkejä!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monet miehet hakevat elämäänsä naista, joka ei ole keskittynyt draamaan tai sen järjestämiseen. Vaikka naiset ovat tunteellisia olentoja, on heistä osa kyllästynyt ylidramaattisuuteen kaksilahkeisten tavoin. On kuitenkin eri asia tarttua ongelmiin selvittääkseen ne kuin hakea väkisin vatvottavaa.

Draamaa välttävät naiset tietävät, että miesten ja naisten välillä on merkittäviä eroja, eikä asiaan ole tulossa muutosta ainakaan tämän aikakauden aikana. Miehillä on yksinkertaisesti erilaiset tavat toimia, kommunikoida ja käyttäytyä. He eivät tuota naisille harmaita hiuksia tahallisesti – ainakaan joka kerta.

Turhia ongelmia välttelevät naiset osaavat myös elää hetkessä ja olla läsnä. Heitä ei kiinnosta vatvoa suhteen vakavuutta tai tulevaisuutta – aika näyttää mihin suuntaan liitto syvenee tai laimenee. He tietävät, että ovat kokonaisia yksin tai parisuhteessa, eivätkä tarvitse toista ihmistä tekemään heitä eheäksi. Hei eivät ole riippuvaisia miehistä millään tasolla, mutta nauttivat oikeanlaisen herran seurasta täysin rinnoin.

Persoonallisuudet voidaan usen jakaa tunne- tai järki-ihmisiksi. Rationaalisesti toimivat ihmiset saattavat vaikuttaa kylmiltä, mutta he eivät ainakaan sorru turhaan draamaan. He osaavat oppia virheistään ja viheltävät usein pelin poikki ennen ongelmien uudelleen eskaloitumista. Itsevarmojen naisten ei tarvitse saada itkupotkuraivareita osoittaakseen mielipiteensä, YourTango muistuttaa.