Hailey Baldwin treenasi alusvaatteissa – tyttökalenterin hottis!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

LOVE Magazine -lehti julkaisi viime vuoden joulukuussa seksikkään joulukalenterin. Kalenterin jokaisesta luukusta paljastui jokin julkisuuden valokeilassa paistatteleva kaunotar, joka esiintyi viettelevissä kuvissa ja seksikkäällä videolla. Tänä vuonna lehti on päättänyt toteuttaa kalenterin uudelleen.

Kalenteri tarjoilee joulukuussa joka päivä aina jouluaattoon saakka hyvin seksikkäitä kuvia ja videoita tunnetuista kaunottarista. Videoilla on nähty jo muun muassa Emily Ratajkowski, Gigi Hadid ja poptähti Rita Ora. Kalenterin 13. luukussa viettelee mallikaunotar Hailey Baldwin.

21-vuotias Hailey Baldwin treenaa ja venyttelee LOVE Advent 2017 -kalenterin uusimmalla videolla. Baldwin esiintyy videolla valkoisissa alusvaatteissa ja kertookin rakastavansa kuntoilemista aina pelkät alusvaatteet yllään.