Khloen raskaus paljastetaan? Teaseri koukuttaa faneja verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen elämää seuraava realitysarja pyörii televisiossa parhaillaan. Kardashianit-sarjan 14 kausi on hyvässä vauhdissa ja sitä onkin jäljellä enää vain pari jaksoa. Katsojat ovat odotelleet kuumeisesti sitä, että sarjassa paljastettaisiin Khloe Kardashianin ja Kylie Jennerin mahdolliset raskaudet, joita ei edelleenkään ole vahvistettu.

Nyt E! Entertainment julkaisi videon, jossa nähdään pieniä paloja sarjan viimeisistä jaksoista. Teaserin lopussa katsojat pääsevät näkemään miten perhe ja Khloen lähimmät ystävät halaavat itkuisina ja onnellisina Khloea, mikä viittaisi siihen, että nainen paljastaisi viimeisten jaksojen aikana ystävilleen ison kokoontumisen merkeissä odottavansa lasta.

Kylie Jenneriä ei tosin nähdä viimeisten jaksojen teaserissa lainkaan. Hänen epäillään yhä piilottelevan omaa raskauttaan siihen asti, kunnes hänen oman televisiosarjansa uudet jaksot alkavat. Kylie Jennerin oman ohjelman toiselle tuotantokaudelle yritetään huhujen mukaan kalastella mahdollisimman suurta yleisöä, minkä vuoksi hänen raskaudestaan ei vieläkään ole hiiskuttu sanallakaan.