Kourtney Kardashian tyrmistyi – Sofia Richie perheen realitysarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit televisio-ohjelman managerina toimiva perheenäiti Kris Jenner haistaa rahan. Nainen on tahkonnut tarkan laskelmointinsa avulla miljoonia dollareita Kardashianien kassaan, sillä hän osaa myydä lähes kaiken perheeseensä liittyvän.

Nyt matriarkka on suunnitellut tarkkaan, koska hänen tytärtensä raskaudet tullaan julkaisemaan realitysarjassa, jotta niiden avulla saataisiin mahdollisimman paljon televisiokatsojia vastaanottimien ääreen.

Splash
Splash

Kourtney Kardashianin kanssa vuosikausien ajan seurustellut kolmen lapsen isä Scott Disick on yksi sarjan suosikkihahmoista. Raikulipojan maineessa elävä mies tuo runsaasti viihdearvoa Kardashianien elämästä kertovaan ohjelmaan.

RadarOnline on paljastanut, että Kris Jenner suunnittelee nyt solmivansa sopimuksen myös Scott Disickin 19-vuotiaan mallityttöystävä Sofia Richien kanssa.

Muut Kardashianin perheenjäsenet eivät ole Sofian kiinnittämisestä innoissaan. Päinvastoin, esimerkiksi Scottin lasten äiti Kourtney Kardashian on raivoissaan, koska ei voi sietää nuorta vaaleaverikköä. Kourtney tuntee, että hänen äitinsä on pettänyt hänen luottamuksensa. Kris Jenner näkee Sofia Richien viihdearvon tärkeämpänä.

Miami

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on