Murtovarkaat varastivat vauvan tuhkat – vanhemmat surun murtamia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Murtovarkaat tekevät usein tuhojaan silmittömästi, ja joskus heidän mukaansa lähtee korvaamatonta omaisuutta. Nyt Belfastissa asuva nuori aviopari on joutunut karmaisevaan tilanteeseen, kun heidän kotiinsa tunkeutui murtovarkaita. Rikolliset veivät nimittäin saaliina perheen vauvan tuhkat.

Tiistaina tapahtuneessa murtovarkaudessa ainoa saalis oli Claire Smallwoodin edesmenneen vauvan tuhkat, jotka rikolliset veivät suoraan uurnasta. Mitään muuta saalista rikolliset eivät ottaneet, joten tapausta tutkiva poliisi olettaa heidän luulleen tuhkaa huumeeksi.

Vauvan tuhkat olivat pienessä pussissa, jota säilytettiin makuuhuoneen yöpöydällä sijaitsevassa puisessa uurnassa. Nyt surun murtama Claire Smallwood ja hänen miehensä toivovat, että joku löytäisi tuhkat ja palauttaisi vauvan maalliset jäännökset takaisin kotiin. Pari vetoaa Belfastin asukkaisiin havaintojen saamiseksi.