Näin loihdit kuuman trendimeikin – auringon hehkua iholle

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä vuonna yksi suosituimmista meikkitrendeistä on ollut luonnollinen ja nuden sävyissä oleva meikki, jonka alta oma iho kuultaa läpi ja näyttää hyvinvoivalta ja hehkuvalta. Nyt meikkitaiteilija Patrick Ta näyttää videolla miten kaunis ja hehkuva meikki loihditaan.

Tässä meikkityylissä keskitytään oman kauneuden korostamiseen pienillä ja melko huomaamattomilla nikseillä. Tärkeintä meikissä on loihtia aluksi virheetön ja raikas meikkipohja, johon tuodaan lämpöä varjostamalla ja reunustamalla kasvoja hieman tummemmalla meikkivoiteella.

Meikkipohjan puuteroinnin jälkeen kasvoja varjostetaan lisää aurinkopuuterilla. Poskipunaksi kannattaa valita jokin lämpimän persikkainen tai hennon vaaleanpunainen sävy, joka sulautuu kasvojen ihoon kauniisti. Hohtavan ihon kruunaa korostuspuuteri, jota levitetään hieman poskipäiden päälle ja kulmaluulle. Silmämeikki loihditaan samalla poskipunalla ja aurinko- sekä korostuspuuterilla, joiden avulla luomivärit istuvat kauniisti ihon sävyihin.