Pariskunta löi vetoa miehen juomalakosta – vain yksi lasillinen sallittu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä aloittaa tipattoman tammikuun heti uudenvuodenjuhlista selvittyään. Nenän valkaisemisen sijaan kannattaisi ennemmin kiinnittää huomiota viikottaiseen alkoholin määrään ja juomien laatuun. Brittiläinen Jamie Stokes lupasi yrittää juomalakkoa ennen joulua.

Mies löi tyttöystävä Chloe Woodlanin kanssa vetoa siitä, että pärjäisi jouluun saakka juomalla ainoastaan yhden lasin alkoholipitoista juomaa. Vedon summaksi asetettiin sata puntaa. Pian Jamie Stokes keksi, kuinka hän voisi kiertää sopimuksen.

Mies julkaisi Facebookiin kuvan, jossa hän imeskelee alkoholia pitkällä pillillä. Koska pariskunta ei ikinä sopinut sallitun lasin koosta, on mies hankkinut juomaansa varten suurikokoisen tuopin. Tuoppiin mahtuu seitsemän tölkkiä Magnersia.

£100 bet with the misses I will stop drinking! Ahhh fuck off I wear the trousers in this relationship love! 😂🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

Publié par Jamie Stokes sur jeudi 7 décembre 2017

Job done! Netflix and sip! 🍺

Publié par Jamie Stokes sur jeudi 7 décembre 2017