Fergie loisti punaisella matolla – tiukka mekko nuoli vartaloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatar Fergie oli kahdeksan vuotta naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa, mutta pariskunta ilmoitti syyskuussa eronneensa. Heidän poikansa Axl Jack Duhamelin syntymän jälkeen Fergie vietti hiljaiseloa julkisuudesta, mutta eron jälkeen nainen on palannut esiintymislavoille.

Nyt Fergie nähtiin Los Angelesissa Trevor Live -gaalan punaisella matolla. Nainen oli kameroiden edessä kuin kotonaan ja poseerasi kuvaajille aivan kuin hän ei olisi ikinä median valokeilasta väistynytkään. Naisella oli yllään todella seksikäs ja vartalon kurveja imarteleva musta mekko.

Fergie ja Josh Duhamel olivat yhdessä 14 vuotta, joista kahdeksan vuotta he olivat naimisissa. Ennen eroa pariskunta oli naisen mukaan viettänyt pitkää kuivaa kautta suhteessaan, jossa he eivät enää rakastaneet toisiaan.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News