Hirvi juuttui sarvista pihakeinuun – sitten pelastaja saapui paikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maaseudulla eläessään voi päätyä tekemisiin villin luonnon kanssa, joskus erikoisissakin merkeissä. Ruotsin Vindossa asuva Leif Gisslen kohtasi taannoin pulaan joutuneen hirven. Aamukävelyllä ollut Gisslen törmäsi yllättävään näkyyn 6. joulukuuta.

Hirvi oli jäänyt sarvistaan jumiin puusta roikkuvan pihakeinun köysiin. Eläimen yritykset rimpuilla irti vain pahensivat tilannetta.

UPI-uutissivuston mukaan mies lainasi naapuriltaan sahaa, jolla hän leikkasi köyden poikki. Naapurin kuvaamalla videolla nähdään, kuinka hetken aikaa näyttää jo siltä kuin hirvi olisi hyökkäämässä Gisslenin kimppuun päästyään vapaaksi. Tarinalla on kuitenkin kaikkien kannalta onnellinen loppu, sillä noin kaksivuotias eläin juoksikin koitoksen päätteeksi takaisin metsän suojiin.