The Rockille suuri kunnianosoitus – juhli pikkutyttönsä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin tuotteliaimpiin tähtiin lukeutuva Dwayne ”The Rock” Johnson on tehnyt merkittävän uran näyttelijänä, ja nyt hän on saanut urastaan ansaitsemansa tunnustuksen. Hän nimittäin sai eilen kunnian paljastaa oman tähtensä Hollywoodin kuuluisalla Walk of Famella.

Viihdetaiteilijoiden tähtilaattojen tuorein tulokas on nyt siis Dwayne ”The Rock” Johnsonin nimeä kantava tähti. Näyttelijä oli eilen paljastamassa sitä yhdessä perheensä kanssa, sillä hänellä oli mukanaan paitsi vaimo Lauren Hashian myös perheen ihastuttava pikkutyttö Jasmine Johnson.

Dwayne ”The Rock” Johnson nähdään ensi vuonna suositun videopelin elokuvasovituksessa, kun hän esittää pääroolia Rampage-elokuvassa. Rampage-peleissä valtavan kokoiset hirviöt kylvävät tuhoa suurkaupungeissa. Elokuvassa Johnson esittää primatologia, jonka tutkima gorilla muuttuu yllättäen jättiläiseksi. Johnsonin ohella Rampagen päärooleissa nähdään Naomie Harris, Malin Åkerman ja The Walking Dead -sarjasta tuttu Jeffrey Dean Morgan.

Splash
Splash
Splash