Kilpaileva televisiokanava kaappasi – Blac Chynalle oma realitysarja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

E! Entertainment Television ja Kardashianit ovat solmineet lukuisia sopimuksia realityohjelmien kuvaamisesta. Sopimuslistalla oli taannoin myös Rob & Chyna -sarjan toinen tuotantokausi, kunnes ohjelman kuvaaminen peruttiin pariskunnan erottua. Blac Chyna hakee tämän takia korvauksia oikeusteitse.

Nyt naisen kuitenkin kerrotaan saavan pian kokonaan oman televisiosarjansa tosin kilpailevalta kanavayhtiöltä. Ohjelmasta tai sitä esittävästä televisiokanavasta ei ole paljastettu enempää tietoja julkisuuteen, mutta RadarOnlinen mukaan ensimmäinen jakso kuvataan uudenvuodenaattona. Useat eri kaapelikanavat ovat ilmaisseet halukkuutensa ohjelman kuvaamiseksi.

Blac Chynan kerrotaan tienaavan omasta sarjastaan miljoonasumman. Kris Jenner on puolestaan kieltänyt poikaansa ja Blac Chynan lapsen isää, Rob Kardashiania, esiintymästä glamourmallin tähdittämässä sarjassa. Syynä on se, että ohjelmaa ei esitetä E! Entertainmentin kanavalla. Blac Chynan realitysarjassa seurataan naisen elämää lukuisine poikaystävineen, työtehtävineen ja lapsenhoitoineen.

D.R.l.P.P.I .N.G 💦

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on