Harry Potter -fanien rukouksiin on vastattu – vaatemallisto nuorille ja aikuisille

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harry Potter -kirjasarja ja niistä tehdyt elokuvat ovat todella suosittuja, ja myös niiden avulla myydyt oheistuotteet käyvät hyvin kaupaksi. Nyt eräs vaatemerkki on vastannut kaikkiin aikuisten Harry Potter -fanien haaveisiin ja luonut Harry Potter -vaatemalliston.

Black Milk myy verkkosivuillaan vapaa-ajan vaatteita ja urheiluun soveltuvia vaatteita, joiden teemana on Harry Potter. Tarkemmin ottaen vaatteet on suunniteltu edustamaan kunkin tuvan velho-oppilaiden vaatetusta, minkä vuoksi vaatteissa komeilevat joko Korpinkynsi, Rohkelikko, Puuskupuh tai Luihuinen.

Vaatteissa nähdään tupaa edustavat vaakunat, joiden mukaan myös vaatteiden värit on suunniteltu. Mallistoissa on muun muassa leggingsejä, toppeja, urheiluliivejä ja shortseja. Vaatteet on tehty todella hyvällä maulla, minkä vuoksi ne ovatkin varmasti monien aikuisten Harry Potter -fanien mieleen.

Black Milk
Black Milk
Black Milk
Black Milk