Muistatko Dawson’s Creek -sarjan Katie Holmesin? Näin upealta hän näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille viimeistään huippusuositusta Dawson’s Creek -televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Katie Holmes seurustelee nykyisin kollegansa Jamie Foxxin kanssa. Suhdetta edelsi erikoinen ja sekava avioero näyttelijä Tom Cruisesta.

Nyt 38-vuotias Katie Holmes kuvattiin New Yorkissa, jossa hän oli saapumassa Hearst 100 Holiday Party -tilaisuuteen mustaan nahka-asuun pukeutuneena. Holmes osoitti samalla, että hän on edelleen huippunäyttävä kaunotar.

Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat vuonna 2012, minkä jälkeen Holmes ei seurustellut vuosiin julkisesti kenenkään kanssa. Myöhemmin uutisoitiin, että Holmes olisi joutunut nopeaa avioeroa sopiessaan allekirjoittamaan sopimuksen, jonka mukaan näyttelijätär ei saa puhua Cruisen skientologia-uskosta pahaan sävyyn tai tapailla muita miehiä ennen vuotta 2017.

Splash
Splash
Splash