Kim Kardashian esitteli uuden hiustyylinsä – onko jo liian lyhyt?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu näyttävästä vartalostaan ja naisen upeasta tyylistä. Kardashianin tyyli on mietitty aina todella huolellisesti päästä varpaisiin saakka eikä koko tyyli olekaan aina vain yhden ihmisen ansiota.

37-vuotias Kim Kardashian esittelee aina uusimpia muutoksiaan ensimmäisenä faneilleen sosiaalisen median avulla. Viime viikolla nainen esitteli uuden puolipituisen vaalean hiustyylinsä, johon fanit ihastuivat heti. Nyt Kardashian paljasti jälleen uuden hiustyylinsä, joka on entistäkin lyhyempi.

Kim Kardashian näytti faneilleen hänen Snapchat-kanavallaan uutta hiustyyliään, joka on vielä entistäkin lyhyempi polkkapituinen mitta. Naisella ei ole ennen tätä nähty vielä kertaakaan näin lyhyitä hiuksia mikä onkin varmasti syy siihen, että Kardashian on hieman epävarma uudesta tyylistään. Videollaan nainen kysyy seuraajiltaan, että onko uusi tyyli hyvä vai leikattiinko hiukset jo liiankin lyhyiksi.

Chop Chop 🐰 #kimkardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) on

🐰💕 #kimkardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) on

🐰💕🐰 #kimkardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) on