Kourtney Kardashian esitteli uuden miehen lapsilleen – suhde syvenee

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

38-vuotias realitytähti Kourtney Kardashian on seurustellut 24-vuotiaan poikaystävänsä Younes Bendjiman kanssa jo yli vuoden ajan. Kourtneyn huhuttiin syksyllä odottavan nuorelle poikaystävälleen lasta, mutta huhut osoittautuivat kuitenkin myöhemmin perättömiksi.

14 vuoden ikäerosta huolimatta pariskunnan rakkauselämä näyttäisi kukoistavan ja suhde vakavoituvan päivä päivältä. Nyt rakkauselämänsä aina visusti itsellään pitävän Kourtney Kardashianin on kerrottu esitelleen uuden poikaystävänsä viimein hänen ja Scott Disickin yhteisille lapsillekin.

Kourtney Kardashian on People-sivuston mukaan esitellyt Younes Bendjiman jo lapsilleen ja aikoo ottaa poikaystävänsä mukaan myös perheen yhteiseen joulun viettoon. Lähipiirin mukaan Kardashianin perhe pitää Bendjimasta todella paljon ja hyväksyy miehen osaksi heidän tiivistä perhettään.