Meikkibloggari suuttui: ”Kim Kardashian syrjii miehiä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oman kosmetiikkamerkkinsä omistava Kim Kardashian etsii Glam Masters -televisio-ohjelmassa uutta jäsentä meikkauksesta vastaavaan tiimiinsä. Ehdokkaana ovat kaikki meikkibloggaajat – mikäli he ovat vain täysi-ikäisiä naisia. Sukupuoliehto on suututtanut alalla vaikuttavat miehet.

Yksi Kim Kardashianin nimeä kantavaa kosmetiikkaa arvostavista on hiljattain CoverGirl-meikkifirman riveihin palkattu meikkibloggaaja James Charles. 18-vuotias mies on kysynyt netissä, miksi Kim Kardashian etsii tiimiinsä ainoastaan naista? Charles on 37-vuotiaan Kim Kardashinin suuri fani ja kuuluu eniten naisen meikkejä mainostaneiden bloggaajien joukkoon.

James Charles ihailee suuresti Kim Kardashiania ja on saanut kunnian tavata idolinsa kolme kertaa elämässään. Hän poisti sukupuoleen liittyvän vuodatuksensa nopeasti sen jälkeen, kun huomasi aiheuttaneen somemyrskyn Twitterissä. Asiasta uutisoinut RadarOnline ei ole tavoittanut Kim Kardashiania kommentoimaan sukupuolikysymystä.

happy sunday sisters ❤️

A post shared by James Charles (@jamescharles) on

add me on snap👻: jamescharless

A post shared by James Charles (@jamescharles) on