Nerokasta! Kuplamuovi-vaatteet suojaavat ja lievittävät stressiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Toiset ihmiset ovat koukussa kuplamuovin paukutteluun. He poksauttelevat kuplia aina kun siihen on mahdollisuus ja toiset jopa ottavat kisaa siitä, kuka tuhoaa kuplamuovia nopeiten yksi rasahdus kerrallaan. Kuplamuovin poksautteleminen voi olla terapeuttista.

Nyt esittelyyn nousee kuplamuovista valmistettu takki, jonka kehutaan olevan omiaan stressaantuneille ihmisille. Kuplien poksautteleminen voi lievittää ahdistusta tai paniikkikohtausta – mikäli uskomme Facebookiin julkaistua videota. Suurikokoiset kuplat toimivat myös puskurina käyttäjälleen, joten asuste sopii erinomaisesti esimerkiksi yleisötapahtumiin.

Kuplamuovitakki suojaa sateelta ja kolhuilta sekä lievittää stressiä. Asuun on saatavilla myös samasta materiaalista valmistetut housut. Poksauteltavasta päällysvaatteesta voi olla iloa myös ystävälle, joka haluaa päästä kuulemaan vapauttavia napsahduksia.

Introducing 'Bubble Wrap Suit' 😍

Tag someone who needs to chill out 😂

Publié par Howlers sur dimanche 10 décembre 2017