Taylor Swift löysi uuden rakkauden – iski taas silmänsä brittinäyttelijään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Marraskuussa uuden Reputation-nimisen albuminsa julkaissut Taylor Swift on löytänyt uuden rakkauden. Poptähti on alkanut seurustelemaan englantilaisen näyttelijälupauksen Joe Alwynin kanssa. Alwyn nähdään muun muassa uusissa The Favourite ja Mary Queen of Scots -elokuvissa, jotka eivät vielä ole saaneet ensi-iltaansa.

28-vuotias laulaja on uuden rakkautensa vuoksi nyt onnellisempi kuin koskaan. Tähden hyvä ystävä Todrick Hall on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän ei ole ikinä nähnyt Taylor Swiftiä niin onnellisena kuin mitä hän nyt on.

Taylor Swiftin aiemmat suhteet ovat kariutuneet yhteisen ajan puutteen vuoksi. Nyt laulaja ei aio enää toistaa samaa virhettä vaan olla 26-vuotiaan rakkaansa kanssa niin paljon kuin mahdollista. Joe Alwyn tulee näillä näkymin olemaan tähden mukana kiertueella mahdollisimman paljon.