Nerokasta! 21-vuotias myy pizzaa ruuhkassa oleville kuskeille

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasiliassa Recifen kaupungissa pizzeria Skillus Classic Restaurant on huomannut, että ravintolan edessä sijaitsevalla tiellä on aina arkisin kova ruuhka. Autot liikkuvat jonossa hitaasti jos ollenkaan ja täyttävät tien varsinkin iltapäivisin aina neljästä iltakahdeksaan saakka. Tästä ravintola sai uuden bisnesidean ja alkoi myymään kuskeille pizzaa suoraan autoihin.

Ravintolan 21-vuotias omistaja Jair Konrad oli keksinyt alkaa myymään pizzoja suoraan kuskeille heidän autoihinsa. Hän palkkasi lisää työvoimaa ravintolaansa ja laittoi heidät myymään valmiita pizzoja kuskeille keskellä tietä. Videolla nähdään, että konsepti toimii mainiosti ja jalkaisin autojen välissä kävelevillä kuriireilla kauppa käy.

Nuori yrittäjä aavisti, että turhautuneet töistä kotiin ajavat kuskit istuvat autoissaan nälkäisinä. Konrad oli oikeassa, ja monelle maistuukin pizza suoraan ruuhkassa seisovaan autoon kuljetettuna. Asiakkaat tuntuvat todella pitävän konseptista ja näyttävät ilahtuvan aina positiivisesti autoja lähestyvistä pizzakuriireista.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.