Jälkiruoka nostettiin uudelle tasolle – donitsin sisään leivottiin suklaapatukka

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Mitä tulee, kun yhdistää vastapaistetun munkin ja Snickers-suklaapatukan? Vastauksena voisi olla taivaallisen makuyhdistelmän esittelevä leivonnainen, joka vie syöjänsä jalat alta äärimmäisen herkullisen makumatkan seurauksena. Saammeko esitellä: Tässä on Snickers-donitsi.

Losangelesilainen Cafe Dulce on saavuttanut hetkessä runsaasti mainetta ja kunniaa erikoisilla donitseilla ja munkeilla. Nyt yrityksen myyntivaltti, eli Snickers-patukalla täytetty donitsi on päässyt Insider-sivuston esittelyyn. Samanlaisia herkkuja voi leipoia myös kotioloissa.

Ideana on paloitella suklaapatukka ensin pienemmiksi paloiksi ja pyöritellä palat sen jälkeen pallon muotoisiksi. Suklaapallot peitetään donitsi- tai munkkitaikinalla ja uppopaistetaan. Vastaleivotun herkun sisällä oleva suklaa on valuvaa ja suussa sulavan syntistä.