Stara munkki

Ohhoh!

Munkkiluostarista jättimäinen huumetakavarikko – 4,6 miljoonaa tablettia!

Myanmarilaisessa luostarissa asuva buddhalainen munkki on pidätetty huumeiden salakuljettamisesta. Luostarin johtavassa asemassa oleva munkki oli yrittänyt salakuljettaa 400.000 metamfetamiinitablettia Myanmarin Maungdawista Bangladeshiin. Tabletteja löytyi luostarista miljoonittain.

The Irrawaddy -lehti uutisoi, että buddhalaisten munkkien yhteisöstä löytyi yhteensä 4,6 miljoonaa metamfetamiinitablettia. Suuri huume-erä löytyi apotti Arsaran salakuljetusvyyhdin yhteydessä. BBC:n mukaan tablettien katukauppa-arvo oli yhteensä noin 8,57 miljoonaa euroa.

Myanmar on tunnettu sen huumetuotannostaan. Huumeiden valmistaminen ja tuottaminen on yksi maan suurimmista ongelmista. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun maassa tehdään laaja huumetakavarikko. Viime vuoden syyskuussa poliisit paljastivat 15 miljoonan metamfetamiinitabletin erän, jonka katukauppa-arvo lähentelee 100 miljoonaa euroa.

The incident reportedly marks the first time in Maungdaw police records that a Buddhist monk has been apprehended for drug dealing.Read more: https://goo.gl/YnGbLH

Publié par The Irrawaddy – English Edition sur lundi 6 février 2017

Viihdeuutiset

Mies toimitti CV:n munkkilaatikon mukana – kutsuttiin kymmeneen työhaastatteluun

Työn etsiminen voi olla vaikeaa, aikaa vievää ja lannistavaa puuhaa. Vaikka oman CV olisi kuinka vakuuttavalta ja hyvin laaditulta, on todennäköistä että se katoaa satojen muiden samaa paikkaa hakevien hakemusten joukkoon.

San Franciscoon muuttanut Lukas Yla päätti pitää huolen siitä, että hänen hakemus noteerattaisiin. Hän naamioi itsensä kuriiriksi, ja toimitti potentiaalisille työnantajille munkkilaatikoita. Laatikoiden sisällä oli herkullisten leivonnaisten lisäksi hänen CV ja linkki Lukasin LinkedIn-profiiliin.

The Next Web -sivuston mukaan mies kertoo toimittaneensa yhteensä 40 ansioluetteloilla varustettua munkkilaatikkoa. Voisi tietenkin kyseenalaistaa, täytyykö työnhakijan yrittää jo lahjoa potentiaalista työnantajaa, jotta tämä edes vilkaisisi hänen hakemustaan. Lukas Ylan tapauksessa tempaus vaikuttaa kuitenkin olleen onnistunut, sillä hän on tähän mennessä saanut kutsun kymmeneen työhaastatteluun.