Joulutrendi leviää – kulmakarvat muotoillaan nyt joulukuusiksi

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuten muutkin meikkaamiseen liittyvät osa-alueet, myös kulmakarvojen piirtäminen on muuttunut ajan saatossa. Kulmakarvat kehystävät ihmisten kasvoja, minkä vuoksi jokaisen kulmakarvat näyttävätkin erilaisilta.

Moni nainen päätyy värjäämään ja muotoilemaan kulmakarvojaan ollessaan tyytymätön siihen miltä ne luonnollisesti näyttävät. Nyt Taylor-niminen kauneusbloggaaja on aloittanut sosiaalisessa mediassa uuden hauskan trendi, jossa kulmakarvat muotoillaan ja koristellaan näyttämään joulukuusilta.

Taylor julkaisi ensimmäisenä kuvia hauskoista kulmakarvoista, jotka muistuttivat joulukuusia. Ei mennyt aikaakaan kun moni muu meikkitaiteilija lähti seuraamaan naisen jalan jälkiä. Tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa on jo monia upeita ja värikkäitä esimerkkejä joulukuusikulmakarvoista, jotka eivät takuulla jää keneltäkään huomaamatta.

These brows are really getting in the Christmas spirit!

Tag someone who would love these Christmas brows! 🎄👁✨

Publié par VT sur mardi 12 décembre 2017

Christmas Tree Eyebrows 🎄 Yes or No? 🤔 #christmastreeeyebrows

A post shared by Taylor R (@taytay_xx) on