Naiset testasivat Ariana Granden hiustyyliä – eivät jaksaneet pitkään

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias poptähti Ariana Grande tunnetaan monista kansainvälisistä hiteistä kuten Side to Side, Into You ja Dangerous Woman. Nainen tunnetaan myös hänen näyttävästä hiustyylistään, jossa todella pitkät tummat hiukset on nostettu ylös näyttävälle ponihännälle.

Ariana Grande on paljastanut, että hänen vuodesta toiseen jatkuva sama hiustyyli johtuu siitä, että hänen omat hiuksensa ovat niin huonokuntoiset värjäämisen vuoksi, että hänen on pakko käyttää hiuslisäkettä. Hiukset ovat myös niin ohuet, että lisäkkeet eivät juurikaan sulaudu naisen hiuksiin minkä vuoksi hän joutuu asettamaan lisäkkeet aina päälaelle ponihännälle.

Nyt kolme naista testasi miltä Ariana Granden hiustyyli tuntuu. Näyttävä hiustyyli keräsi ihmisiltä huomiota ja sai naiset tuntemaan olonsa itsevarmemmiksi. Kampaus oli kuitenkin vaivalloinen ylläpitää, minkä lisäksi se alkoi puuduttaa niskaa painaessaan niin paljon. Naiset olivat todella helpottuneita saadessaan kivuliaan kampauksen ja painavat lisäkkeet viiden päivän jälkeen irti hiuksistaan.