Naiset testasivat Victoria’s Secret -dieettiä – jo viikko oli liikaa

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Videobloggaajat Candace Lowry ja Michelle Khare päättivät ottaa keväällä todellisen haasteen vastaan ja elää viikon ajan sellaisella ruokavaliolla, jota Victoria’s Secret -alusvaatebrändin enkeleiksi kutsutut mallit noudattavat ennen muotinäytöksiä. Nyt naiset ovat saaneet mallien uuden ruokavalion käsiinsä ja päättäneet tehdä kokeilun uusiksi.

Edellinen dieetti oli naisille vaikea ja he kokivat viikon aikana sietämätöntä nälän tunnetta moneen otteeseen. He päättävät silti urheasti kokeilla miten mallit elivät ennen Victoria’s Secret 2017 -muotinäytöstä, joka järjestettiin tänä vuonna Shanghaissa.

Lowry ja Khare pitävät viikon ajan videopäiväkirjaa heidän tuntemuksistaan ja dieetin kulusta. He kuvasivat myös aterioitaan, jotka eivät olleet kovinkaan energiapitoisia. Naiset söivät viikon aikana paljon mausteettomia salaatteja, mutta eniten vaikeuksia tuntuikin tuottavan aamuinen omenaviinietikan juominen.

Viikon aikana naiset huomasivat myös sen miten paljon suolaa he olivat tottuneet syömään ja miten vaikeaa suolattomia ruokia oli ostaa ravintoloista ja kahviloista. Koko viikon pahin päivä oli viimeinen päivä, jolloin naisten tuli elää niin pienellä ruokamäärällä kuin mallit elävät juuri ennen näytöstä.