Näyttelijä vaimostaan: ”Kuka vain haluaisi hänen miehekseen!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä John Krasinski tunnetaan parhaiten The Office -komediasarjasta, minkä lisäksi hän on näytellyt myös useissa elokuvissa. 38-vuotias Krasinski on naimisissa näyttelijä Emily Bluntin kanssa ja heillä on kaksi lasta Hazel ja Violet Krasinski.

John Krasinski kertoi ET! Online -sivuston haastattelussa miten onnellinen hän on saadessaan olla Emily Bluntin kanssa naimisissa. Krasinski kertoi tienneensä heti, että Blunt tulee sataprosenttisella varmuudella olemaan sellainen nainen, jonka kanssa hän haluaa naimisiin.

John Krasinski myönsi, että avioliitto voi välillä olla rankkaa, mutta hän kuitenkin arvostaa avioliiton ideaa ja pitää sitä pyhänä. Mies kertoi nipistävänsä itseään päivittäin, koska hän ei vieläkään saata uskoa, että hän saa olla Emilyn seurassa jatkuvasti ja vielä naimisissa naisen kanssa.

Splash News
Splash News