Vaasa Arenan onnettomuusputket jo valmiiksi irrallaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten kuinka Vaasassa tapahtui tänään hieman kello 19.00 jälkeen vakava onnettomuus, jossa Vaasa Arenan loppuunmyydyssä konsertissa putosi valaisinkiskoja ja suuria ilmastointiputkia yleisön päälle. Nyt Stara on saanut tietoonsa, että jäähallin kiinteisiin rakenteisiin kuuluvat osat olisivat olleet jo valmiiksi irrallaan tai löysällä.

Lue lisää onnettomuudesta tästä.

Staran luotettavista lähteistä saamien tietojen mukaan nyt alas pudonnut ilmastointiputki on heilunut toisesta päästään viime aikoina poikkeuksellisen paljon. Kukaan ei kuitenkaan osannut epäillä, että ilmastointiputki voisi olla putoamaisillaan.

Onnettomuuteen johtaneiden syiden tutkinta on vasta alkamassa, mutta suurikokoisen ilmastointiputken irtoaminen ja putoaminen on voinut näiden tietojen valossa johtua joko ilmastointiputken puutteellisista kiinnityksistä tai sen kiinnitysten löystymisestä.

Tämäniltainen konsertti oli lopulta liikaa ja rakenteet putosivat yleisömeren päälle. Ilmastointiputket pudottivat mukanaan myös niiden alla sijainneita valaisinkiskoja. Viimeisimpien tietojen mukaan kukaan ei ole loukkaantunut onnettomuudessa vakavasti.

#vaasa#jäähalli#konsertti#kaaos

A post shared by Misa (@misanen) on

#vaasa#raskastajoulua2017 #kaaos

A post shared by Misa (@misanen) on