Onnettomuus Raskasta Joulua -konsertissa Vaasassa – kuvat turmapaikalta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasassa tänä iltana järjestettävä Raskasta Joulua -konsertti on jouduttu keskeyttämään Vaasan jäähallissa tapahtuneen vakavan onnettomuuden vuoksi. Vaasa Arenan katosta putosi nimittäin suurikokoisia ilmastointiputkia yleisömeren päälle. Konsertti oli loppuumyyty.

Valokiskot ja ilmastointiputket putosivat permannolle alueelle, jossa yleisöllä oli mahdollisuus seurata konserttia tuoleilla istuen. Putoamispaikka sijaitsee lähes hallin keskipisteessä niin sanotun mediakuution kohdalla.

Tämän hetken vielä vahvistamattomien tietojen mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa vakavasti, mutta monet putoavien valokiskojen ja ilmastointiputkien alle jääneet ovat saaneet ruhjeita ja verta vuotavia haavoja.

Pelastuslaitokselle tieto tapauksesta tuli kello 19.23, jolloin se sai hälytysjärjestelmässä määritelmän ”Räjähdys tai sortuma, suuri”. Paikalle lähetettiin runsaasti ambulansseja ja paloautoja. Sosiaalisessa mediassa on julkaistu heti tuoreeltaan kuvia turmapaikalta.

Lue lisää: Vaasa Arenan onnettomuusputket jo valmiiksi irrallaan?

#vaasa#jäähalli#konsertti#kaaos

A post shared by Misa (@misanen) on

#vaasa#raskastajoulua2017 #kaaos

A post shared by Misa (@misanen) on