Alessandra Ambrosio on huippukunnossa – odottaa jo pizzabileitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio on nähty viime viikkojen aikana tiuhaan tahtiin kuntosalilla. Nainen valmistautuu parhaillaan tulevaan muotinäytökseen, ja kuntoilu näyttääkin jo tuottaneen tulosta.

36-vuotias Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka ovat työskennelleet alusvaatteiden parissa jo pitkään. Uusien ja nuorempien mallien rynnätessä alalle Ambrosio on onnistunut pitämään oman paikkansa halutussa muotinäytöksessä, joka järjestetään tänä vuonna Shanghaissa.

Alessandra Ambrosio nähtiin juuri Los Angelesissa kun hän oli poistumassa kuntosalilta. Naisen vatsalihakset olivat selvästi näkyvissä kun hän asteli autolleen treenitrikoissa ja urheiluliiveissä. Ambrosio on kuitenkin Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että he aikovat muiden mallien kanssa järjestää pizzabileet heti näytöksen jälkeen.

Splash
Splash
Splash