Naisen lippis tippui seitsemännestä kerroksesta – sai takaisin yhteispelin avulla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun Yhdysvaltojen Houstonissa asuva nainen tiputti vahingossa lippiksensä baseball-joukkueen voitonjuhlissa, luuli hän epäilemättä menettäneensä sen. Muiden juhlijoiden yhteistyön ansiosta hän sai kuitenkin hattunsa takaisin.

Youtubessa julkaistuilla videoilla ihmiset kannustavat Houson Astros -joukkueen voittoa. Korkean rakennuksen seitsemännessä kerroksessa juhliva nainen on tiputtanut lippiksensä alas, jolloin muut juhlijat alkavat heitellä sitä takaisin ylöspäin.

Väkijoukon edustajat viskovat lippistä ylöspäin kerros kerrallaan. Lopulta hatun hukannut nainen saa päähinenesä takaisin. Twitter-käyttäjä Josh Pherigon alun perin jakamaa videota on jaettu yhteisöpalvelussa uudelleen jo yli 200 tuhatta kertaa.