Samu Haberin suojatti voitti The Voicen Saksassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Samu Haber on noussut jo vuosia sitten supertähdeksi Saksassa ja muissa saksankielisissä maissa Sunrise Avenue -yhtyeensä jättimenestyksen myötä. Viime vuosina Samu on tullut tutuksi musiikin lisäksi myös Saksan The Voicen tähtivalmentajana.

Eilen Haberin valmentama 21-vuotias Natia Todua voitti kuluneen The Voice -tuotantokauden, joten molemmilla on aihetta juhlaan. Ennen voitokasta finaalia Samu julkaisi sosiaalisessa mediassa koskettavan kirjoituksen, joka oli omistettu Todualle.

– Ajoittain tapaat ihmisen, joka koskettaa sinua. Tässä on minulle yksi heistä. On todella inspiroivaa nähdä miten hän taistelee kaukana kotoa. Joskus toivon, että olisin yhtä aito ja nöyrä kuin sinä. Olet todellinen enkeli ja ansaitset jokaisen sekunnin tästä kauniista matkasta, Samu Haber kirjoitti.

– Minulle olet kirkkaasti tämän tuotantokauden voittaja, tapahtui sunnuntaina sitten mitä tahansa. Massiivinen kiitos yhteisistä hetkistämme. Olet opettanut minulle muutamia todella tärkeitä asioita. Nyt olet valmiina viimeisteen taistoon.