Vuoden turhake on tässä! Dippikulho auton kojelautaan

Autot Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa autoilu on ollut sen keksimisestä saakka kiinteä osa kulttuuria, joten myös autossa syöminen on paitsi keksitty Yhdysvalloissa myös edelleen erittäin suosittua. Niinpä autossa syömistä helpottamaan on keksitty monenlaisia innovaatioita. Tuorein niistä on The Dip Clip.

Parhaillaan Kickstarter-palvelussa joukkorahoitusta keräävä The Dip Clip on pikaruokaravintoloiden dippikastikkeille suunniteltu teline, josta autossa syövän on helppo saada dippiä vaikkapa ranskalaiseen perunaan tai friteerattuun kanaansa. Mukaan saa myös oman kipon, johon voi halutessaan kaataa valitsemansa dippikastikkeen.

Joukkorahoitus sai heti suuren suosion, ja tällä hetkellä tuote on kerännyt palvelussa 54.000 dollarin sijoitukset yhteensä lähes 2.700 joukkorahoittajalta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.