Alessandra Ambrosio upea näky rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio nähtiin syksyn aikana tiuhaan tahtiin kuntosalilla, kun hän valmistautui uransa viimeiseen Victoria’s Secretin muotinäytökseen. Nyt näytös on jo takana, joten supermallilla on aikaa rentoutua aurinkolomalla.

Eilen Alessandra kuvattiin lomailemassa Brasilian Florianopolisissa, jossa hän nautiskeli rantaelämästä yhdessä ystäviensä kanssa. Samalla saatiin huomata, että hän on edelleen upeassa bikinikunnossa.

36-vuotias Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka työskennelivät alusvaatteiden parissa todella pitkään. Uusien ja nuorempien mallien rynnätessä alalle Ambrosio onnistui pitämään paikkansa halutuissa muotinäytöksissä. Tämän hetken tietojen mukaan Ambrosio on nyt jättänyt enkelinsiivet nuoremmille kollegoilleen.

Splash
Splash
Splash
Splash