Mikael Gabriel ja JVG jakavat 300 ruokakassia: ”Toisen vähä voi olla toiselle paljon”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi viime vuonna kuinka suomalaiset artistit jakoivat satoja ruokakasseja Helsingin Malmilla. Paikallisen Prisman ja useiden sponsorien kanssa yhteistyössä järjestetyssä tapahtumassa nähtiin tuhatkunta ihmistä ja 150 metrin jonot. Nyt Mikael Gabriel vahvisti, että upea tempaus toteutetaan myös tänä vuonna.

– Perinteet eivät synny kuin tekemällä. Siksi myös tänä vuonna ollaan porukalla organisoitu Malmin Prisman kanssa yhteistyössä pieni joulumielen kohotus paikallisille ja apua tarvitseville. Kolmatta kertaa järjestettävä hyväntekeväisyystempaus tapahtuu lauantaina 23.12, klo 12:00 alkaen Ylä-Malmin Prisman aulassa, Mikael Gabriel paljasti hetki sitten.

Mikael Gabriel, JVG, Malmi Vice ja Team Joulumieli jakavat tuttuun tapaan tuhansilla euroilla ruokaa. Tänä vuonna mukana on lisäksi muutakin kuin ruokatuotteita. Yhteensä joulukasseja jaetaan nyt 300 kappaletta, kuten myös viime vuonna.

– Sisältönä on meidän porukan ostamia jouluisia tuotteita, Pauligin tarjoamaa kahvia sekä Atrian kinkkuja. Tämän lisäksi Mitchell and Ness toimitti nuorisolle pehmeitä paketteja ja WSOY kovia paketteja kirjojen muodossa. Myös monet muut toimijat ovat lähteneet ilolla mukaan omalla panoksellaan.

Samalla Mikael Gabriel heitti ilmoille haasteen kollegoilleen, joiden hän toivoo toteuttavan vastaavanlaisen tempauksen ensi vuonna kullekin artistille itselleen tärkeässä paikassa.

– Toiveena on että ruokakassit päätyisivät niitä eniten tarvitseville, joko suoraan tai välikäden kautta. Toisen vähä voi olla toiselle paljon. Tapahtuma on kaikille avoin, mutta toivomme paikalle saapuvien kunnioittavan sen luonnetta ja muistavan, että kyseessä ei ole fanitapahtuma, Mikael Gabriel muistutti.