Sara ”Saara” Forsberg julkaisi jouluyllätyksen faneilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kielinaisena tunnettu ja nyt myös laulajanuraa menestyksekkäästi tehnyt Sara Forsberg, eli Saara, tunnetaan räväkästä ja positiivisesta olemuksestaan. Nyt Saara päätti ihastuttaa YouTube-kanavalla seuraajiaan esittelemällä upeaa lauluääntään.

Saara julkaisi miljoonan seuraajansa iloksi jouluisen videon, jossa hän laulaa useita tunnettuja joululauluja yhteen ja samaan taustaan. Taustamusiikki on otettu Despacito-kappaleesta, jonka päälle moni joululaulu näyttäisi sopivan melko saumattomasti.

Saara laulaa videolla englannin kielellä muun muassa kappaleet Rekiretki, Kulkuset ja Lumiukko-piirretystä tutun Avaruus-balladin. Nainen on saanut paljon hyvää palautetta hyväntuulisesta ja jouluiseen tunnelmaan sopivasta videosta, jossa kuullaan jälleen Saaran kaunista lauluääntä, joka näyttää taipuvan monenlaisiin laulutyyleihin.