Uhkea Fergie revitteli lavalla – nyt ei silmänruokaa puuttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Fergie oli kahdeksan vuotta naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa, mutta pariskunta ilmoitti syyskuussa eronneensa. Heidän poikansa Axl Jack Duhamelin syntymän jälkeen Fergie vietti hiljaiseloa julkisuudesta, mutta eron jälkeen nainen on palannut esiintymislavoille.

Nyt Fergie nähtiin esiintymässä radiokanavan 102.7 Holiday Jam -konsertissa New Yorkin Beacon Theaterissa, jossa hänen kanssaan lavalle nousi myös Backstreet Boys. Popkaunotar osoitti olevansa pitkän keikkatauon jälkeen taas elämänsä kunnossa, sillä näyttävässä asussa esiintynyt kaunotar oli todella vauhdissa.

Fergie ja Josh Duhamel olivat taannoin yhdessä 14 vuotta, joista kahdeksan vuotta he olivat naimisissa. Ennen eroa pariskunta oli naisen mukaan viettänyt pitkää kuivaa kautta suhteessaan, jossa he eivät enää rakastaneet toisiaan.

Splash
Splash
Splash
Splash