Suosikkijuontaja James Corden kiirehti synnytykseen – Harry Styles tuurasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harry Styles on 23-vuotias poptähti, joka nousi kuuluisuuteen yhtenä One Direction -poikabändin jäsenenä ja monien mielestä bändin karismaattisimpana laulajana. Nykyään pitkät hiuksensa lyhyeksi leikannut Styles tekee omaa soolotuotantoaan, ja häneltä julkaistiinkin hetki sitten hänen esikoisalbuminsa, joka kantaa hänen omaa nimeään.

Nyt Harry Styles soitettiin tunnetun juontajan avuksi. The Late Late Show -keskusteluohjelman juontaja James Corden joutui rientämään sairaalaan, jossa hänen vaimonsta oli synnyttämässä pariskunnan esikoista. Cordenin ohjelman tuotanto ei kuitenkaan ole pysähtynyt vaan tuottajat ovat keksineet hauskoja tuuraajia miehen tilalle. Tällä kerralla tuuraamaan valittiin Harry Styles.

Harry Stylesin saapuessa lavan takaa studioyleisön eteen kaikki huusivat innoissaan. Poptähti juonsi ohjelman kuin vanha konkari, joka olisi ollut alalla pitkään. Mies veti ohjelman alussa oman monologin, minkä jälkeen hän siirtyi esittelemään koiria, jotka ovat pukeutuneet aurinkolaseihin.