Khloe Kardashian vahvisti raskauden – julkaisi viimein vauvamasukuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen elämää seuraavat fanit ovat odotelleet kuumeisesti sitä, että sarjassa paljastettaisiin Khloe Kardashianin ja Kylie Jennerin mahdolliset raskaudet, joista mediat ovat saaneet vihjailuja koko syksyn. Nyt Khloe on viimein vahvistanut olevansa raskaana.

Khloe Kardashian julkaisi omalle Instagram-kanavalleen ensimmäisen kuvan hänen jo selvästi pyöristyneestä vauvamasustaan. Kuvan yhteydessä Khloe selittää, että hän halusi pitää raskauden yksityisenä mahdollisimman pitkään voidakseen nauttia odotusajasta pelkästään perheen ja rakkaiden ystäviensä ympäröimänä.

Kuvan yhteydessä Khloe kiittää suloisesti miestään kaikesta tuesta ja rakkaudesta, ja ennen kaikkea myös siitä, että mies teki Khloesta äidin. Khloe on raskaudestaan kiitollinen ja innoissaan, mutta samaan aikaan hän kertoo olevansa myös peloissaan. Naisen mukaan tämä tunteiden sekamelska on kuitenkin paras asia mitä hän on koskaan päässyt tuntemaan.

My greatest dream realized! We are having a baby! I had been waiting and wondering but God had a plan all along. He knew what He was doing. I simply had to trust in Him and be patient. I still at times can't believe that our love created life! Tristan, thank you for loving me the way that you do! Thank you for treating me like a Queen! Thank you for making me feel beautiful at all stages! Tristan, most of all, Thank you for making me a MOMMY!!! You have made this experience even more magical than I could have envisioned! I will never forget how wonderful you've been to me during this time! Thank you for making me so happy my love! Thank you to everyone for the love and positive vibes! I know we've been keeping this quiet but we wanted to enjoy this between our family and close friends as long as we could privately. To enjoy our first precious moments just us ❤️ Thank you all for understanding. I am so thankful, excited, nervous, eager, overjoyed and scared all in one! But it's the best bundle of feelings I've ever felt in my life! ❤️❤️❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on