Kylie Jenner jäämässä yksinhuoltajaksi – suhde rakoilee

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien klaanista ei ole vielä vahvistettu perheen nuorimman sisaruksen Kylie Jennerin raskautta. Paljastus arvellaan tehtävän joko Kylien omaa nimeä kantavassa realityohjelmassa tai perheen 25-osaisessa Instagram-joulukalenterissa, jonka teemana on tänä vuonna naiset ja lapset.

20-vuotias Kylie Jenner on joutunut elämään hyvin erilaista arkea raskaana ollessaan. Vauvan tulo on vaikuttanut kaikkeen, ja jopa hänen parisuhteensa on nyt alkanut rakoilla. Lapsen isä Travis Scott on parhaillaan kiertueella, eikä hän ole ehtinyt viettämään raskaana olevan tyttöystävänsä kanssa aikaa.

Kylie Jenner on alkanut HollywoodLife-uutisten mukaan valmistautumaan siihen, että hänestä tulee yksinhuoltajaäiti. Naista kyseinen asia ei kuitenkaan pelota, koska hän on huomannut isosiskonsa Kourtney Jennerin selviävän kolmen lapsen hoitamisesta yksin mainiosti. Kylie Jennerin laskettu aika on viimeisimpien tietojen mukaan helmikuussa.