Leijona ja tiikeri pakotettiin lisääntymään keskenään – sitten ne pelastettiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikeri on leijonan ja tiikerin risteytys, jollaisia on tavattu luonnossa vain muutamia yksittäisiä yksilöitä ympäri maailmaa. Eräs eläintarha oli vanginnut huonoihin oloihin leijonan ja tiikerin sitä varten, että ne tekisivät yhdessä melko epäluonnollisia liikereitä vierailevien asiakkaiden ihasteltaviksi.

Cam-leijona ja Zabu-tiikeri elivät todella huonoissa oloissa ja pienissä häkeissä eläintarhassa. Tarhassa niitä pakotettiin lisääntymään ja tekemään liikereitä, kunnes eräänä päivänä eläintensuojelijat saivat eläintarhan tietoonsa ja kävivät pelastamassa suuret kissapedot surulliselta kohtalolta.

Cam ja Zabu pelastettiin pienistä häkeistään ja kuljetettiin suurelle kissapetoja hoitavalle suojelualueelle, jossa ne saavat elää mukavasti koko loppuelämänsä ajan. Cam-leijona menetti tuuhean harjansa kun leijona jouduttiin kastroimaan, mutta Zabu-tiikeri rakastaa ystäväänsä siitä huolimatta.