Naiset toimivat viikon kuin fitnessmallit – tällaisia kuvia Instagramiin pitää ottaa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anna Victoria on suosittu liikunnan ammattilainen ja fitnessmalli, jota seurataan sankoin joukoin Instagramissa. Hän on kehittänyt Instagram-suosionsa avulla myös Fit Body Guide -liikuntaohjelman, jonka avulla myös naisen fanit ovat päässeet parempaan fyysiseen kuntoon.

Suositun fitnesstähden elämä voi sosiaalisessa mediassa näyttää helpolta. Itsensä ja oman vartalonsa asettaminen muiden arvostelevien silmien alle ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin miltä se saattaa näyttää.

Kaksi naista testasivat elää kuin Anna Victoria yhden viikon ajan Instagramissa. Naiset saivat fitnessmallilta ohjeet, joita heidän tuli koko viikon noudattaa. Nainen paljasti, että hyvä sisältö sosiaalisessa mediassa koostuu viidestä erilaisesta kuvasta.

1. Hikinen selfiekuva, joka on otettu treenin jälkeen

2. Kuva, jossa treenataan ulkona

3. Treeni ystävien seurassa

4. Kuva, jossa henkilö esittelee parhaita puoliaan vartalosta mahdollisimman imartelevasti

5. Kuvapari, jossa toinen kuva on otettu rentoutuneena ja toinen lihaksia jännittäen